Bourgondische Brabant Editie 4-eetstops (NIEUW)

Ervaar het Bourgondische Brabant op een unieke manier
 • Home
 • Editions
 • Bourgondische Brabant Editie 4-eetstops (NIEUW)


Note: Just 0 place(s) available!

Roadtrip door Noord-Brabant met 4 heerlijke eetstops (NIEUW!)

Na de succesvolle Bourgondische edities in Zuid-Limburg presenteren wij met trots onze nieuwe Bourgondische Editie in Noord-Brabant.

Zondag 1 Oktober 2023

Ontdek onze gloednieuwe Bourgondische editie (Noord-Brabant), een autotour die je meeneemt door het altijd gezellige Brabant. We rijden  langs de Zuiderwaterlinie  over mooie wegen, door pittoreske dorpjes en prachtige natuurgebieden. Maar dat is nog niet alles! Verwen je smaakpapillen met heerlijke hapjes en drankjes tijdens de 4 stopmomenten bij een horecalocaties.Schrijf je nu in!

Het ideale dagje uit als je van autorijden en lekker eten houd! 

Een dagje uit voor de echte Bourgondiër!  We rijden tijdens deze editie 3 routes van telkens c.a. 1 uur, om vervolgens te genieten van een lekker hapje en drankje op de volgende locatie. Ontdek nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen met dezelfde passie! Een echte beleving voor de auto/tour liefhebber! 


"Wij hebben deelgenomen aan de Bourgondische Editie in April 2023. In een woord fantastisch, mooie route, schitterende locaties, lekker eten en top georganiseerd. De deelnemers waren leuke gezellige auto liefhebbers. ~Will-Jan van Cranenbroek "
Schrijf je nu in!

Nieuwsgierig? Bekijk hoe onze vorige Bourgondische edities er uit zagen.

Onze videograaf legt de tours altijd vast op beeld en maakt hier vervolgens toffe aftermovies van, bekijk hier de video's en proef de sfeer. 
Wat is inbegrepen?

 • 4 stops met hapje + drankje 
 • Foto's van de fotograaf
 • Toeren met andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Professionele Organisatie
 • 3x mooie routes
 • Een gezellige dag met andere autoliefhebbers.
 • Aftermovie
 • Een volle maag!
 • Prijs voor 2 personen €204-,
 • Grote portie gezelligheid
 • 1 Oktober 2023
 • GPX routes
Schrijf je nu in!

Het Programma

* Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de routes en eventueel iets afwijken van de eerder genoemde tijden.


Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren door mooiste gebieden van Brabant. Daarnaast gaan we vandaag bij maar liefst 4 verschillende restaurants culinair genieten van lekkere hapjes en drankjes! Via de stille WhatsApp-groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Via de e-mail heb je het programma en de routes ontvangen. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. Op de unieke startlocatie beginnen we de dag met het eerste gerecht. 

Je hebt de route ingeladen via BikeGPX (of een andere app). De organisatie geeft het startsignaal en gezamenlijk starten we met zo'n 30 sportauto's route deel 1. Wat een beleving! Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met zoveel unieke sportwagens. Je zult je afvragen of al die auto's wel bij elkaar blijven, vaak is dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5/10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen zodat iedereen ook zelf zijn/haar tempo kan bepalen. Wij zorgen door middel van eventuele extra stopjes en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. 

Wij maken een stop bij wederom een unieke locatie. Even bijkomen onder het genot van een lekkere lunch en een drankje.

Wij hervatten de route door Brabant, Geniet van al het moois dat je onderweg ziet. Op de route staat de fotograaf op verschillende plekken klaar om mooie plaatjes te schieten van de deelnemende auto’s.

Tijd voor een korte pauze. We schuiven aan bij een gezellig restaurant voor een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze.

Wij laden de laatste route in die ons via mooie binnendoor wegen naar de eindlocatie brengt.

Wij arriveren bij de eindlocatie waar we samen terug kunnen kijken op een geslaagde en gezellige dag. Hier staat er nog een diner op ons te wachten.Waarom zou ik deelnemen?

FancyCarTours is meer dan alleen rondrijden met sportwagens!

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet leuke nieuwe mensen met dezelfde passie. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!Schrijf je nu in!

Praktische zaken

Heb je nog vragen? Appen of bellen mag natuurlijk ook; +31652368206! 

Geen probleem, indien wij dit tijdig weten kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden en maken wij dit kenbaar bij de restaurants. 

Wij proberen zo veel mogelijk variatie in de hapjes te houden en rekening te houden met wat iedereen lust. Dus ook al ben je geen Bourgondische fijnproever, dan is deze editie alsnog geschikt voor jou.

Wij rijden met sportauto's, dus er wordt zeker wel sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren, genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid dat is waar het om draait!

Jazeker! Wij controleren de routes vooraf met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel eens drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren. 

Alle auto's zijn toegestaan. En wij zoeken leuke mensen die positief in het leven staan. Dit is meer dan autorijden ;)


Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.