Zuid-Limburg Editie (Drive In) (Nederland)Stel u eens voor; U rijdt samen met een 20-tal andere sportauto’s  door de mooiste plekken van Zuid-Limburg. Deze editie betreft een drive-in editie.
    

Een Drive-in Roadtrip in Zuid-Limburg

Op Zondag 23 Janauri 2022 rijden wij de heuvelland editie Drive-in editie. Samen met 20+ andere sportwagens rijden wij door de mooiste gebieden van het heuvelland.

De Heuvelland Editie is een roadtrip met sportauto's langs de hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland; één van de mooiste landschappen die we in Nederland kennen. Van nostalgische dorpjes, groene weides en adembenemende panorama's, alles komt aan bod! Geniet tijdens het rijden van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft! Daarnaast zullen wij ook nog een stukje de grens oversteken en een klein stukje door België rijden. 


    

Een compleet verzorgde tour met alles erop en eraan.

Ben jij een levensgenieter die van mooie auto's en lekker eten houd?

Onze doelgroep zijn echte levensgenieters, die houden van sportief rijden maar ook bewust zijn van de veiligheid en verkeersregels. Naast het sportief rijden houden onze deelnemers van mooie omgevingen en lekker eten. Wij bij FancyCarTours  zijn kritisch en zoeken  altijd naar de juiste lunchlocaties. Rijd jij ook met ons mee?

   Wat is inbegrepen?

 • Snacks & drinks to go 
 • Drive In Lunch 
 • Geen QR code nodig.
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Toeren met 20+  andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Foto’s van de fotograaf
 • Programmaboekje en GPX routes
Schrijf je nu in!

Een mooie omgeving

Ontdek het buitenland in eigen land. Het heuvelland is een mooi gebied om doorheen te rijden.


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving wat je niet mag vergeten! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levenstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!

Schrijf je nu in!

Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Zuid-Limburg. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je een goodiebag met lekkernijen voor onderweg! 

 • Start Zuid-Limburg route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route komen we door idyllische dorpjes, prachtige natuur en zie je alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland. Geniet van adembenemende uitzichten!

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een stop maken van ±75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd). 

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit door het Heuvelland. We gaan ook nog een klein stukje de grens over om wat mooie wegen in België mee te pakken. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!


Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Een dag vol plezier!

Een dag plezier met andere autoliefhebbers en roadtrippers. Wat wil je nog meer?

Luxe Goodiebag en Uitgebreide Lunch

Een dagje uit zonder zorgen. Tour door de mooiste gebieden compleet verzorgd door ons met lekkernijen en een luxe drive in lunch.

Wij hebben deze editie volledig in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie.

Schrijf je nu in!

THE ATMOSPHERE OF A ROAD TRIP
IS CAPTURED ON VIDEO.

10-04-2022
Pic

Aftermovie Duin & Bollenstreek Editie

16-05-2021
Pic

Aftermovie De Veluwe Editie

21-02-2021
Pic

Aftermovie Peel & Maas Editie

Stay up to date with all our exciting road trips!

We want to make sure you don't miss anything we have to offer. With our newsletter we will send you an email when we have a new event.

Other Events

Perhaps you also like our other events

5 Day Tyrol Edition June 2024

27 June 2024 - 1 July 2024
18:00
Tirol
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in Tyrol

More information

5 Day French Alps Edition June 2024

5 June 2024 - 9 June 2024
18:00
Grenoble
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in the French Alps

More information