Bourgondische Brabant Editie Met 4 EetstopsWe're sorry, but this edition is Fully booked!


Don't worry, we have a waiting list. If this event is available, please leave your email address. We will then notify you as soon as the event becomes available again. We also have other road trips, check out our other events on the website.View all events

Note: Just 1 place(s) available!

Roadtrip door Noord-Brabant met 4 heerlijke eetstops (NIEUW!)

Na de succesvolle Bourgondische edities in Zuid-Limburg presenteren wij met trots onze nieuwe Bourgondische Editie in Noord-Brabant.

Ontdek onze gloednieuwe Bourgondische editie (Noord-Brabant), een autotour die je meeneemt door het altijd gezellige Brabant. We rijden langs de Zuiderwaterlinie over mooie wegen, door pittoreske dorpjes en prachtige natuurgebieden. Maar dat is nog niet alles! Verwen je smaakpapillen met heerlijke hapjes en drankjes tijdens de 4 stopmomenten bij een horecalocaties.

Schrijf je nu in!


Auto rally met 4 eetstops

Alleen voor de levensgenieter

Een dagje uit voor de echte Bourgondiër!  We rijden tijdens deze editie 3 routes van telkens c.a. 1 uur, om vervolgens te genieten van een lekker hapje en drankje op de volgende locatie. Ontdek nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen met dezelfde passie! Een echte beleving voor de auto/tour liefhebber! 


Wat is inbegrepen?

 • 4 stops met hapje + drankje 
 • Foto's van de fotograaf
 • Toeren met andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Professionele Organisatie
 • 3x mooie routes
 • Een gezellige dag met andere autoliefhebbers.
 • Aftermovie
 • Een volle maag!
 • Prijs voor 2 personen €220-,
 • Grote portie gezelligheid
 • 23 Juni 2024
 • GPX routes
Schrijf je nu in!


Wij hebben plek voor 30 sportwagens
Reserveer je plek nu!

Deze editie rijden wij in de omgeving van Brabant een route van ongeveer 200km. De route voert je dwars door tal van pittoreske kerkdorpen en mooie decors.


Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren door mooiste gebieden van Brabant. Daarnaast gaan we vandaag bij maar liefst 4 verschillende restaurants culinair genieten van lekkere hapjes en drankjes! Via de stille WhatsApp-groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Via de e-mail heb je het programma en de routes ontvangen. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. Op de unieke startlocatie beginnen we de dag met het eerste gerecht. 

Je hebt de route ingeladen via BikeGPX (of een andere app). De organisatie geeft het startsignaal en gezamenlijk starten we met zo'n 30 sportauto's route deel 1. Wat een beleving! Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met zoveel unieke sportwagens. Je zult je afvragen of al die auto's wel bij elkaar blijven, vaak is dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5/10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen zodat iedereen ook zelf zijn/haar tempo kan bepalen. Wij zorgen door middel van eventuele extra stopjes en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. 

Wij maken een stop bij wederom een unieke locatie. Even bijkomen onder het genot van een lekkere lunch en een drankje.

Wij hervatten de route door Brabant, Geniet van al het moois dat je onderweg ziet. Op de route staat de fotograaf op verschillende plekken klaar om mooie plaatjes te schieten van de deelnemende auto’s.

Tijd voor een korte pauze. We schuiven aan bij een gezellig restaurant voor een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze.

Wij laden de laatste route in die ons via mooie binnendoor wegen naar de eindlocatie brengt.

Wij arriveren bij de eindlocatie waar we samen terug kunnen kijken op een geslaagde en gezellige dag. Hier staat er nog een diner op ons te wachten.Een ervaring wat je nooit zult vergeten

FancyCarTours is meer dan rijden met sportwagens; echt waar!

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden van Brabant en Limburg. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber!Schrijf je nu in!

Praktische zaken

Heb je nog vragen?

Bij inschrijving, meld eventuele voedselallergieën. Geef in de opmerkingen aan om welke allergie het gaat, zodat wij dit kunnen doorgeven aan de restaurants. Het is niet mogelijk om op de dag zelf een voedselallergie door te geven, omdat restaurants zich moeten voorbereiden op het bereiden van gerechten.

We gebruiken sportauto's en rijden dus zeker op een sportieve manier. Dit betekent echter niet dat we aan het racen zijn. Elke verantwoorde weggebruiker begrijpt wanneer er op een sportieve manier gereden kan worden. In gebieden met een snelheidslimiet van 30 kilometer per uur of op wegen met veel wandelaars is sportief rijden onmogelijk. In deze gebieden rijden we rustig en houden we nauwlettend rekening met andere weggebruikers. De meeste deelnemers delen deze instelling, en we verwachten dezelfde houding van jou. Het draait allemaal om ontspannen sportief toeren, genieten van prachtige omgevingen en samen plezier hebben!

Wij stippelen routes uit door ze zelf te rijden. Daarna digitaliseren wij ze. We proberen routes zonder drempels of stoplichten uit te stippelen. Maar dat is niet altijd mogelijk. Als beweerd wordt dat er een route hebben gepland zonder verkeersdrempels in Nederland, klopt dat niet. Hoewel sommige organisaties dit mogelijk wel benadrukken, is het onmogelijk om in landen zoals Nederland een route zonder drempels te plannen. Dat gezegd hebbende, stellen wij onze routes zo op dat we de meest prachtige plekken en trajecten verkennen die beschikbaar zijn op elke locatie. Soms is het nodig om door een woonwijk te rijden om bij een mooie locatie te komen, of moeten we een stukje afsnijden op de snelweg om een schilderachtige route te kunnen rijden.

In principe zijn alle Fancy auto's toegestaan. We stellen geen eisen aan het uiterlijk van je auto. Het is aan jou om te bepalen of je jouw auto als Fancy genoeg beschouwt. Het heeft ook geen zin om een bericht te sturen om te vragen of je kunt deelnemen aan de rit. De beslissing laten we volledig aan jou over.

FCT staat centraal voor het creëren van een ontspannen en plezierige sfeer voor de deelnemers. Onze deelnemers zijn gemiddeld 40 jaar oud. Het zijn niet enkel autoliefhebbers, maar ook levensgenieters die van culinaire ervaringen en adembenemende natuurlijke landschappen houden. De focus ligt niet alleen op snelheid, maar vooral op het genieten van het leven onder het motto 'Enjoy Life'. FCT richt zich op mensen die het leven positief benaderen en een gedeelde passie hebben voor auto's.