De Veluwe Editie 3 JuliNote: Just 4 place(s) available!

Beleef de Flora en Fauna van dichtbij in de Veluwe op 3 Juli 2022


Rijd met ons mee door een van de mooiste natuurspektakels en bosrijke omgeving van Nederland; Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een zeer gevarieerde route van heidevelden, bossen, zandvlakten en charmante dorpjes. Geniet van de rit van de prachtige omgeving en spectaculaire uitzichten.

Al 36 Deelnemende auto's plek voor maar 40 auto's. VOL = VOL!
Rijd samen met andere (sport)auto’s langs de hoogtepunten van de Veluwe


Geniet tijdens het rijden van al het moois dat deze prachtige omgeving met een van de mooiste bosrijke gebieden die we in Nederland kennen te bieden heeft.
Lunch op een unieke locatie


Na een mooie tocht door het Noorden genieten wij nog van een lekkere lunch (inbegrepen bij de prijs) op een unieke locatie.
Gemoedelijke sfeer en levensgenieters

Wij staan bekend om onze gemoedelijke sfeer, en de type mensen wat wij aantrekken; dit zijn voornamelijk levensgenieters. Niets voor niets hebben wij zoveel positieve recensies op onze Facebook pagina. Lijkt het je leuk om te deelnemen? Schrijf je dan nu direct in. 

Wat is inbegrepen?

 • Ontvangst met koffie en iets lekker
 • Uitgebreide Lunch
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Foto’s van de fotograaf
 • Toeren met andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Een dag om nooit te vergeten
Schrijf je nu in!

Een mooie omgeving

Rijd langs de mooiste omgevingen van de Veluwe.


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving wat je niet mag vergeten! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levenstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!Alles op een rijtje

Nog alles overzichtelijk uitgelegd.


 • Datum: Zondag 3 Juli 2022
 • Lunch: Inbegrepen
 • Prijs voor 2 personen: €89,95 
 • Prijs voor 1 persoon: €69,95
Schrijf je nu in!

Hoe ziet de dag eruit

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats rondom de Veluwe. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie.  


 • Start Route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze rit rijden we door een van de mooiste natuurspektakels en bosrijke omgeving van Nederland; Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een zeer gevarieerde route van heidevelden, bossen, zandvlakten en charmante dorpjes. Geniet van de rit van de prachtige omgeving en spectaculaire uitzichten. 

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een pauze stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij de rit door de veluwe. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Einde tour

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen. Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via WhatApp door op de onderstaande knop te drukken. Wij zijn dagelijks bereikbaar!


De Veluwe Editie in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie.

Schrijf je nu in!
Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Een dag vol plezier!

Een dag plezier met andere autoliefhebbers en roadtrippers. Wat wil je nog meer?

Schrijf je nu in!

Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.