Dikke Dijken Editie Zeeland

Dikke Dijken Editie 2023 Met 30 Sportwagens


Zeeland; Dijken, kustplaatsen en pittoreske dorpjes

Zondag 12 Maart 2023 - Maak je op voor een mooi rondje Zeeland!

Lijkt het jou leuk om samen met andere (sport)auto’s langs de mooiste plekken en dorpen van Zeeland te rijden? Toer met ons mee langs de dijken van Zeeland en aanschouw de kustplaatsen en pittoreske dorpjes. Met deze route kom je langs verschillende typisch Nederlandse landschappen in Zeeland. Het zijn de uitgestrekte landschappen, lieflijke dorpjes en prachtige bos- en duingebieden die deze provincie zo ontzettend mooi maken..


Inschrijven


WAAR WACHT JE NOG OP?

Alleen voor de levensgenieter

Wij zijn FancyCarTours en organiseren rally's door heel europa. Van Nederland tot Kroatië en van Oostenrijk tot Frankrijk. Dit doen wij met passie en vinden wij leuk! Onze organisatie trekt de juiste doelgroep aan; namelijk levensgenieters en mensen die down to earth zijn. Onze deelnemers respecteren elkaar, het maakt niet uit wat voor je auto je rijd. We hebben namelijk allemaal dezelfde passie; auto's en genieten van het leven. Mogen wij jou ook verwelkomen? Schrijf je dan in.


Wat is inbegrepen?

  • Ontvangst met koffie en iets lekkers!
  • Lunch
  • Dag vullende tour in omgeving Zeeland
  • Rit met 30+ andere sportwagens

  • Foto's van de fotograaf 
  • Begeleiding van ervaren tourgidsen
  • Grote portie gezelligheid
  • Zondag 12 Maart 2023
  • GPX routes + Programmaboek
Schrijf je nu in!


Wij hebben plek voor 30 sportwagens
Reserveer je plek nu!

Deze editie rijden wij in de omgeving van Zeeland een route van ongeveer 200km. Onze route gaat o.a. door Goes, Renesse, Willemstad. Een mooi gebied om doorheen te rijden! Ben jij er bij?Maak herinneringen met
andere autoliefhebbers

Een autotour draait niet alleen om het autorijden, maar ook om de gezelligheid!

Alle deelnemers hebben namelijk iets gemeen; liefde voor auto's! Dit schept een band. Wij sluiten elke avond dan ook af met een gezellige borrel.!De sfeer van een roadtrip is op beeld vastgelegd.

Jij kan hier ook een onderdeel van zijn!Het Programma

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes.


Het verzamelpunt vind plaats in Zeeland. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie.

Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route rijden we door de mooiste plekjes van Zeeland. Aanschouw uitgestrekte landschappen, lieflijke dorpjes en prachtige bos- en duingebieden die deze provincie zo ontzettend mooi maken.

Halverwege de rit zullen we een pauze stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

Na de lunch hervatten wij de rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen.Een ervaring wat je nooit zult vergeten

FancyCarTours is meer dan rijden met sportwagens; echt waar!

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden van Willemstad. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber!Schrijf je nu in!

Praktische zaken

Heb je nog vragen? Bel ons op 0652368206! Appen mag ook!

We rijden ongeveer 250km / 300km per dag. De tours zijn allemaal dagvullend, dus we gaan sowieso genoeg rijden ;-). Bereid je goed voor

Geen probleem, neem contact met ons op via +31652368206. Appen en bellen mag!

Mooie auto's, de mooiste routes en de leukste mensen! Dit is een beleving wat je niet mag missen!Nog vragen?

Heb je nog vragen? Bel ons op +31652368206, of stuur ons direct een appje via onderstaande button!


THE ATMOSPHERE OF A ROAD TRIP
IS CAPTURED ON VIDEO.

29-06-2023
Pic

Aftermovie 5 Day Tyrol Edition June 2023

09-06-2022
Pic

Aftermovie 5 Daagse Tirol Editie

28-05-2023
Pic

Aftermovie The American Dream Edition 2023

Stay up to date with all our exciting road trips!

We want to make sure you don't miss anything we have to offer. With our newsletter we will send you an email when we have a new event.

Other Events

Perhaps you also like our other events

5 Day Tyrol Edition June 2024

27 June 2024 - 1 July 2024
18:00
Tirol
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in Tyrol

More information

5 Day French Alps Edition June 2024

5 June 2024 - 9 June 2024
18:00
Grenoble
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in the French Alps

More information