Drenthe Editie 26 Juni

Hoge Noorden Editie (Drenthe)


Note: Just 4 place(s) available!

Rijden in het hoge noorden omgeving Drenthe op 26 Juni 2022


Op Zondag 26 Juni 2022 rijden wij in een route in Drenthe van ongeveer 200km. Het verzamelpunt vindt plaats in Drenthe. Dit is een speciale editie van FancyCarTours, normaal gesproken touren wij midden en in zuid Nederland.
Zeer afwisselende route en mooie wegen


Een zeer afwisselende route die de mooiste plekjes van Drenthe laat zien. We rijden langs uitgestrekte bossen, schilderachtige dorpjes, hoeves, heidevelden en natuurlijk langs hunebedden waar Drenthe om bekend is! Een spektakel en beleving wat je niet snel zult vergeten dus.
Lunch op een unieke locatie


Na een mooie tocht door het Noorden genieten wij nog van een lekkere lunch (inbegrepen bij de prijs) op een unieke locatie.
Gemoedelijke sfeer en levensgenieters

Wij staan bekend om onze gemoedelijke sfeer, en de type mensen wat wij aantrekken; dit zijn voornamelijk levensgenieters. Niets voor niets hebben wij zoveel positieve recensies op onze Facebook pagina. Lijkt het je leuk om te deelnemen? Schrijf je dan nu direct in. 

Wat is inbegrepen?

 • Ontvangst met koffie en iets lekker
 • Uitgebreide Lunch
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Foto’s van de fotograaf
 • Toeren met andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Een dag om nooit te vergeten
Schrijf je nu in!

Een mooie omgeving

Rijd langs hunnebedden en de mooiste omgevingen van Drenthe.


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving wat je niet mag vergeten! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levenstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!Alles op een rijtje

Nog alles overzichtelijk uitgelegd.


 • Datum: 26 Juni 2022
 • Lunch: Inbegrepen
 • Prijs voor 2 personen: €89,95 
 • Prijs voor 1 persoon: €69,95
Schrijf je nu in!

Hoe ziet de planning eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Drenthe. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je een welkomstdrankje en een goodiebag voor onderweg.

 • Start route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Wij rijden door de mooiste plekjes van Drenthe. Langs uitgestrekte bossen, schilderachtige dorpjes, hoeves, heidevelden en natuurlijk langs hunebedden waar Drenthe om bekend is! Onderweg zullen wij ook nog een stop maken om de benen te strekken en het maken van mooie foto's. .

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een lunch stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten! 

 • Eindpunt 

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt  Hier kijken we gezamenlijk terug op een mooie dag en kunnen we nog gezellig na borrelen. 


Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via WhatApp door op de onderstaande knop te drukken. Wij zijn dagelijks bereikbaar!


Andere edities in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie van een andere trip van ons.

Schrijf je nu in!
Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Een dag vol plezier!

Een dag plezier met andere autoliefhebbers en roadtrippers. Wat wil je nog meer?


Schrijf je nu in!

Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.