The American Dream Edition

Special The American Dream Edition


Rev your engines.. The American Dream Edition..

Sunday 29 May 2022 - Save the date.

Bruut geweld met muscle cars… Tour met ons mee door de mooiste stukken van Midden & Noord-Limburg en beleef the American Dream tour! Houd jij van Amerikaanse auto’s en een grote portie gezelligheid? Schrijf je dan direct in, want dit mag jij echt niet missen!

Wat is inbegrepen?

 • Videograaf die de dag zal vastleggen
 • Diverse lekkernijen 
 • Lunch in Amerikaanse stijl
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Toeren met andere Amerikaanse auto's
 • Foto’s van de fotograaf
 • Bezoek aan Limburgse plaats 'America'
 • Een dag om nooit te vergeten
Schrijf je nu in!


Lets visit some redneck villages with our muscle cars


Rijd met ons mee door de mooiste gebieden en ontdek de pareltjes van Midden- & Noord-Limburg! Denk aan prachtige landschappen, boerderijen, molens, kastelen en idyllische Limburgse dorpjes, alles komt aan bod! Wij rijden door mooie gebieden wat je waarschijnlijk nog nooit eerder gezien hebt, en dat met tientallen Amerikaanse auto's. Een echte beleving voor de liefhebber! Uiteraard mag een bezoekje aan het Limburgse plaatsje 'America' niet ontbreken tijdens deze tour! ;-)Wij hebben de American Dream volledig in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie.

Bekijk hier de fotoalbum van Mei 2021


Alleen amerikaanse auto's

FancyCarTours organiseert deze SPECIAL EDITION alleen voor Amerikaanse auto's 


You will never forget this pal...

Deze dag zal je nooit vergeten. Amerikaanse auto's, mooie routes en lekker eten, dit maakt de dag compleet!


Wij brengen liefhebbers bij elkaar.

Op deze dag brengen wij alle liefhebbers van Amerikaanse auto's bij elkaar.


King Cruise had onze editie ook in beeld gebracht.

Klassieke Cadillac’s, Buick’s, Chevrolet’s, Harley’s en de allernieuwste Mustang’s en Camaro’s, als het Amerikaans is dan kom je het tegen op de King Cruise. Afgelopen editie reed Maria Pels van King Cruise met ons mee en had deze editie in beeld gebracht. Bekijk hieronder haar verslag.


Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Noord-Limburg. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. 

 • Start roadtrip

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Geniet tijdens deze tour van de prachtige natuur en knusse dorpjes waar we doorheen rijden!

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een stop maken van ±60 minuten voor een gezamenlijke lunch met een Amerikaans tintje ;-). Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd). In verband met Corona is dit een Drive-In Lunch.

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit door het prachtige Limburg. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Einde tour

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen. 


Special Edition

Dit is een speciale editie van FancyCarTours, hier zijn alleen amerikaanse auto's toegestaan! Wij hebben de route zodanig uitgestippeld zodat je op sommige plekken sportief kan rijden en op sommige stukjes lekker kan cruisen. 

Kwaliteit over kwantiteit! 

Onze deelnemers komen van het hele land om deel te nemen aan onze tours en dat moet het waard zijn. En dat is het zeker! Wij zorgen voor een luxe welkomstpakketje met lekkernijen en drinken. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide lunch op een unieke locatie. Wij hebben al 1000'en deelnemers blij gemaakt met een leuke dag en dat is iets om trots op te zijn! Bekijk onze reviews op Facebook en oordeel zelf!

One for all

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere Amerikaanse auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Hoe ziet de American Dream  tour eruit?

Wij hebben een dag laten vastleggen op video. Check het filmpje en bekijk hoe een tour er bij ons uitziet, en wat je allemaal gaat doen.


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 180KM / 250KM . Let op: i.v.m. corona moeten wij sommige delen van onze routes iets langer maken. De routes zijn in 2 delen geknipt; ieder deel duurt ongeveer 2 uurtjes.
Wij rijden met speciale auto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren, genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
Deze tour betreft een special edition en is uitsluitend voor Amerikaanse auto's. Ben jij niet in het bezit van een Amerikaanse auto en wil graag een keer met ons mee touren check dan onze overige edities
Jazeker, je bent welkom als je een Amerikaanse auto hebt.

Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!

Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.