Weekendje Zuid-Limburg - Kerst Editie (Nederland)Stel u eens voor; U rijdt samen met een 20-tal andere sportauto’s 2 dagen door de mooiste stukjes van Zuid-Limburg

Note: Just 15 place(s) available!

GENIET VAN ALLE HOOGTEPUNTEN VAN HET ZUID-LIMBURGSE LANDSCHAP EN KOM ALVAST IN DE KERSTSFEER!  

Vrijdag 26 November 2021 t/m Zondag 28 November 2021

Kerst en autofanaten opgelet! Dit najaar hebben wij een leuke Special Edition op de planning staan; ‘’Magisch Limburg 2021- De Kerst Editie’’! Waan je in het buitenland en tour niet 1, niet 2 maar 3 dagen met ons mee door het prachtige Zuid-Limburg! We overnachten in mooie sfeervolle hotels. Beleef de magie en het ultieme kerstgevoel tijdens deze weekendtour die geheel in het teken zal staan van mooie auto’s, prachtige omgevingen en… Kerst! 


Rijd de mooiste routes samen met andere (sport)auto’s en breng een bezoek aan de sfeervolle kerstgrotten in Valkenburg. 

Eén van de mooiste landschappen die we in Nederland kennen. Van nostalgische dorpjes, groene weides en adembenemende panorama's, alles komt aan bod! Geniet tijdens het rijden van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft! We brengen dit weekend ook een bezoekje aan Europa's grootste ondergrondse kerstmarkt in Valkenburg. Wij van FancyCarTours stippelen met zorg de mooiste routes uit

Denk aan wegen met haardspeldbochten, wegen met prachtige panorama uitzichten maar ook leuke stukken waar je sportief kan rijden.


De vorige editie van 24-25 April was een spektakel

24-25 April organiseerde wij ook een weekendje weg. Het was meer dan geslaagd! Bekijk onze recensies op Facebook en check het filmpje hieronder.
Een ERVARING om nooit  te vergeten

Stel je eens voor; Je rijdt samen met een 25/30-tal andere sportauto’s door de mooiste stukjes van Zuid-Limburg.

Het Limburgse landschap met indrukwekkende heuvels  en adembenemende panorama’s maakt de tour tot een gevarieerd natuurspektakel. Wij hebben met zorg de beste routes voor jullie uitgestippeld. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber! 


Wat is inbegrepen?

 • 2 overnachtingen in mooie hotels inclusief ontbijt
 • Ontvangst met koffie en vlaai
 • 3x Lunch 
 • 2x Diner
 • Entree Kerstgrot Valkenburg
 • Foto's van de fotograaf
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • Grote portie gezelligheid 
 • Een ervaring om nooit te vergeten
 • GPX routes + Programmaboek
 • Iedereen en alle auto's zijn welkom!
Schrijf je nu in!

Het programma voor Dag 1

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vindt plaats in Zuid-Limburg rondom Maastricht. Bij aankomst kan je je aanmelden, je staat op de gastenlijst en ontvangt vanuit de organisatie een programmaboekje, welkomstdrankje en een stuk Limburgse vlaai! We zullen het programma van het weekend even kort doornemen en er is alvast tijd voor een gezellig praatje met je mededeelnemers.  

 • Start Route

  Zodra we compleet zijn starten we met route deel 1. Tijdens deze mooie route komen we door idyllische dorpjes, prachtige natuur en zie je alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland. Geniet van adembenemende uitzichten!

 • Lunch

  Halverwege maken we een stop voor een rustpauze en de lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief en wordt door ons verzorgd).

 • Genieten van de rit

  Na de lunch starten wij route deel 2 door het prachtige Heuvelland. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van de auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten! 

 • Diner & overnachting Valkenburg

  In de namiddag arriveren wij na een mooie rit bij het hotel. We overnachten in een sfeervol hotel midden dé kerststad van Nederland; Valkenburg! In de avond gaan we gezamenlijk dineren en is er mogelijkheid om Santa’s village (op loopafstand) te bezoeken; een sfeervolle kerstmarkt met gezellige chalets vol met leuke kerstspulletjes, gifts en lekkernijen. 


Het programma voor Dag 2

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Ontbijt - Uitchecken

  Uitslaper of vroege vogel? In het hotel kan op je eigen tempo ontbijten. 

 • Bezoek kerstmarkt Gemeentegrot

  We lopen gezamenlijk door het centrum van Valkenburg richting de grotten. Vandaag beginnen we de dag met een bezoekje aan de kerstmarkt in de Gemeentegrot in Valkenburg! In de sfeervol verlichte mergelgangen van de Gemeentegrot vind je de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. Het eindeloze labyrint is tijdens Kerst omgetoverd tot een uitgebreide kerstmarkt voor de echte kerstliefhebber! In elk hoekje en in elke gang vind je wel iets verrassends.

 • Start Route

  Lekker geshopt? Dan is het nu weer tijd om een lekker stukje te rijden! Dacht je dat je gisteren de mooiste stukken al had gezien? Dan heb je het mis, er zijn zóveel mooie plekken in Zuid-Limburg dat wij wederom een mooie route voor jullie hebben uitgestippeld. De fotograaf zal ook vandaag aanwezig zijn voor het maken van mooie foto’s. Let’s go! 

 • Lunch

  Tijd voor een pauze! Op een unieke locatie maken wij een stop om te genieten van een heerlijke lunch en om weer even de benen te strekken. (Lunch is inclusief en wordt door ons verzorgd)

 • Route deel 2 

  Wij starten route deel 2 en gaan nog even genieten van de prachtige omgeving. De route eindigt in Maastricht bij het hotel waar wij die avond zullen overnachten. Ook dit hotel is een waar pareltje, om heerlijk tot rust te komen na een lange dagje toeren. 

 • Diner & Overnachting

  Wij zijn gearriveerd bij het hotel, alles is voor je geregeld en je kan direct bij aankomst inchecken. Bij het hotel zullen wij ook gezamenlijk dineren. In de avond hebben wij nog een optioneel programma met een bezoek aan Magisch Maastricht. Mocht je liever in het hotel nog een borreltje drinken of direct naar de kamer willen is dat uiteraard ook geen probleem!

 • Magisch Maastricht (Optioneel)

  Voor de liefhebbers hebben wij deze avond nog een optioneel uitje op de planning staan. Wij zullen rond 20:00 vertrekken richting het centrum van Maastricht om een bezoekje te brengen aan Magisch Maastricht op het Vrijthof! Deze prachtige stad en het Vrijthof wordt in de wintermaanden omgetoverd tot een absoluut wintersprookje. Proef de magische sfeer van de nostalgische kerstmarkt met de vele kraampjes en mooie verlichtingen, en drink een lekkere borrel op het terras op het gezelligste plein van Maastricht! 


Het programma voor Dag 3

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Ontbijt - Uitchecken

  Geniet van een lekker stevig ontbijt en maak je klaar voor nog 1 dag toeren. 

 • Start route

  Na het uitchecken verwachten wij jullie allemaal op de parkeerplaats bij de auto's en zullen wij wederom een mooie route rijden in de omgeving. 

 • Lunch

  We maken een stop op een leuke locatie voor de lunch van vandaag. 

 • Route deel 2

  Na een heerlijke lunch rijden wij verder met route deel 2 en tevens de laatste route van dit weekend.

 • Eindpunt / Einde van een te gek weekend! 

  Wij arriveren op het eindpunt van de route, het zit er al weer op. Hier kunnen we met elkaar nog even terugkijken op een te gek weekend.


Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!


Schrijf je nu in!
Een weekend bij FancyCarTours ziet er zo uit

Ben jij benieuwd wat je te wachten staat tijdens een weekend tour met FancyCarTours? Bij FancyCarTours ziet een weekend er als volgt uit:


Warme ontvangst van FancyCarTours

Wat leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om af te reizen naar de startlocatie. Via de stille WhatsApp Groep houden wij jou gedurende het weekend op de hoogte. Via de e-mail heb je een mail ontvangen met het programma, de routes en het startpunt. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je een welkomstpakketje en eventuele verdere instructies. Je krijgt gelijk een enthousiast en vertrouwd gevoel en je voelt je gelijk thuis tussen de mooie auto's en door de gemoedelijke sfeer.


Rijden door de mooiste gebieden met andere sportwagens!

Je hebt de route ingeladen via BikeGPX of een andere app. Zodra we compleet zijn geeft de organisatie het startsignaal en we vertrekken met circa 30/40 sportauto's. Wat een beleving! Onderweg geniet je volop van al het moois dat de omgeving je te bieden heeft en trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met sportwagens.


Bijkomen tijdens de lunchpauze

Wow, dat was supervet. Rijden met diverse sportwagens; dit is echt leuk! Tijdens de lunch ontmoet je andere enthousiaste deelnemers, allemaal met dezelfde passie. Je hebt veel nieuwe mensen leren kennen, en de deelnemers zullen met trots vertellen wat ze allemaal aan hun bolide hebben gedaan.


Dag 2 - nieuwe dag , nieuwe route

Je hebt heerlijk geslapen en een lekker ontbijtje ontvangen, en bent weer helemaal uitgerust en klaar voor een nieuwe dag toeren! We verzamelen bij de auto's en de organisatie geeft wederom het startsein wanneer je weer kunt vertrekken. Ook de fotograaf staat weer paraat om mooie kiekjes te maken onderweg!


Hapje en drankje - Lunch

In de middag maak je opnieuw een stop voor een lunch op wederom een mooie locatie. Even de benen strekken en opladen voor het laatste deel van de route!


Aan alles komt een einde - Finish

Het leuke weekend zit er helaas al bijna op.. je bent aangekomen op de eindlocatie. Hier ga je nog onder het genot van een drankje napraten over de gezellige dagen die je samen hebt beleefd. De organisatie zal nog een dankwoord uitspreken alvorens iedereen huiswaarts keert. De foto's/video's worden binnen een week met iedereen gedeeld.

Schrijf je nu in!Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes 👌lekker gegeten .. leuke routes .. 👍op naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.

Deze editie bereikte de lokale krant

"Het weekendje Zuid-Limburg blijft niet onopgemerkt. Dagblad De Limburger reed een dagje met ons mee en schreef hierover in de lokale media."


Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.