Nurburgring Editie Mei 2022

Special Nurburgring Editie


Note: Just 5 place(s) available!

Special Edition... De Nurburgring editie

Zondag 1 Mei 2022 - Hier moet je bij zijn.

1 Mei 2022 rijden wij met FancyCartours een speciale editie; De Nurburgring editie. Samen met  30+ sportwagens zullen wij door de mooiste stukken van Duitsland rijden. Vervolgens eindigen wij bij de Nurburgring waar je op eigen gelegenheid op de ring kunt rijden.

Vind je het eng om op de ring te rijden dan kan je met onze racemaster Duncan meerijden. Duncan is een ervaren coureur die 100'en rondjes op de ring heeft gereden. 

Wat is inbegrepen?

 • Videograaf die de dag zal vastleggen
 • Ontvangst met koffie of thee
 • Lunch 
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Toeren met andere sportwagens
 • Foto’s van de fotograaf
 • De mogelijkheid om met een ringtaxi mee te rijden.
 • Een dag om nooit te vergeten
Schrijf je nu in!

Ontmoet Duncan, hij kent de ring als zijn eigen broekzak

Duncan kent de ring als zijn eigen broekzak. Tijdens deze editie is het mogelijk om met Duncan mee te rijden mocht je niet met je eigen auto op de ring willen rijden.


Een dagje naar de ring.

Tijdens deze special edition rijden we met diverse sportauto's richting de nurburgring.


Een dag om nooit te vergeten

Deze dag zal je nooit vergeten. Sportwagens, en het eindpunt bij de nurburgring


Wij brengen liefhebbers bij elkaar.

Op deze dag brengen wij alle liefhebbers van auto's bij elkaar.


Een dag ziet er bij ons zo uit.

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie.


Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Zuid-Limburg. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. 

 • Start roadtrip

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Via Duitsland rijden wij door de mooiste gebieden.

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een stop maken van ±60 minuten voor een gezamenlijke lunch . Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

 • Rijden naar de Nurburgring

  Na de lunch hervatten wij onze rit door het prachtige Eiffel. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Eindpunt Nurburgring

  We zijn nu bij de Nurburgring. Hier kan je op eigen gelegenheid op de ring rijden of de winkels bekijken.


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 180KM / 250KM . Let op: i.v.m. corona moeten wij sommige delen van onze routes iets langer maken. De routes zijn in 2 delen geknipt; ieder deel duurt ongeveer 2 uurtjes.
Wij rijden met speciale auto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren, genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
Een rondje op de ring kost €30-,
De kosten om met een ringtaxi mee te rijden is € 50-,. Je rijd dan met Duncan mee. Bij aanvang van de rit vragen wij nog wie interesse heeft om gebruik te maken van de ringtaxi.

Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!

THE ATMOSPHERE OF A ROAD TRIP
IS CAPTURED ON VIDEO.

09-06-2022
Pic

Aftermovie 5 Daagse Tirol Editie

12-03-2023
Pic

Aftermovie Dikke Dijken Editie Zeeland

30-05-2021
Pic

Aftermovie The American Dream Edition

Stay up to date with all our exciting road trips!

We want to make sure you don't miss anything we have to offer. With our newsletter we will send you an email when we have a new event.

Other Events

Perhaps you also like our other events

5 Day Tyrol Edition June 2024

27 June 2024 - 1 July 2024
18:00
Tirol
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in Tyrol

More information

5 Day French Alps Edition June 2024

5 June 2024 - 9 June 2024
18:00
Grenoble
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in the French Alps

More information