Betoverend Limburg - Valentijns Editie ❤️

 • Home
 • Editions
 • Betoverend Limburg - Valentijns Editie ❤️

Betoverend Limburg Valentijns Editie incl. kasteel High tea 

Zondag 13 Februari 2022

Vier de dag van de liefde met FancyCarTours! Rijd met ons en andere liefhebbers mee door de mooiste gebieden en ontdek de pareltjes van Midden- & Noord-Limburg! Denk aan prachtige landschappen, boerderijen, molens, kastelen en idyllische Limburgse dorpjes, alles komt aan bod!Laat je betoveren door de schoonheid van het gezellige zuiden! Voor de lunch schuiven we aan bij een historisch kasteel op een unieke locatie midden in de prachtige natuur van Midden-Limburg voor een heerlijke en romantische high tea. Tijdens de wintermaanden geeft dit een unieke sfeer in deze mooie omgeving.

Wat is inbegrepen?

 • Valentijn goodiebag
 • Ontvangst met koffie 
 • Luxe high tea op romantische locatie 
 • Programmaboekje en GPX route
 • Toeren met andere (sport)auto’s
 • Foto’s van de fotograaf
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
Schrijf je nu in!


Een compleet verzorgde tour met alles erop en eraan.

Ben jij een levensgenieter die van mooie auto's en lekker eten houd?

Onze doelgroep zijn echte levensgenieters, die houden van sportief rijden maar ook bewust zijn van de veiligheid en verkeersregels. 
Naast het sportief rijden houden onze deelnemers van mooie omgevingen en lekker eten. Wij bij FancyCarTours zijn kritisch en zoeken altijd naar de perfecte lunchlocaties die aansluiten bij onze edities. Rijd jij ook met ons mee?

   

Schrijf je nu in!

Wij hebben al duizenden levensgenieters een leuke dag bezorgd!

Onze tours organiseren wij met passie en plezier. Klik hier om al onze reviews op Facebook te bekijken Hier zijn wij trots op!

Unieke auto's

Heb je een unieke auto, en wil je tussen andere mooie bolides cruisen? Dan is deze rit ideaal voor jou! Iedereen mag zich inschrijven, je bent welkom ongeacht de klasse van de auto, dus als je auto sneller is dan de gemiddelde auto kan jij je al inschrijven.

Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Hoe ziet een tour eruit? Bekijk het filmpje!

Bekijk hieronder het filmpje.


Een high tea bij Kasteel Daelenbroeck

Hieronder zie je foto's van de unieke locatie waar de high tea plaatsvind.


Dit is een beleving

Beleef spektakel en plezier en rijdt samen met de andere deelnemers adembenemende routes die wij met zorg voor jullie hebben uitgestippeld. Daarnaast hebben wij nog een high tea op een unieke locatie.


Wij zorgen goed voor je!

Je hebt voor deze dag betaald, en dan mag je ook wat verwachten. Onze organisatie zoekt de juiste omgevingen past bij onze doelgroep ; levensgenieters!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!
Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Noord-Limburg. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je nog een programmaboekje en een leuke goodiebag! 

 • Start Betoverend Magisch Limburg incl. kasteel High tea route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de rit. Wij hebben voor jullie weer een uitgebreide raodtrip uitgestippeld door Midden- en Noord-Limburg. Geniet onderweg van de prachtige natuurgebieden, boerderijen, molens en idyllische dorpjes. 

 • High tea

  Halverwege de rit zullen we een stop maken voor de lunch. We schuiven aan bij een historisch kasteel op een unieke locatie midden in de prachtige natuur van Midden-Limburg voor een heerlijke high tea. Geniet van de rustgevende en mooie omgeving onder het genot van verschillende lekkernijen!

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Einde rit

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag!Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 150KM
Wij rijden met sportauto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren ,genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
De deelnemers van FancyCarTours zijn levensgenieters en autoliefhebbers.
Jazeker! Wij controleren de routes met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren

Bekijk zelf hoe een dag eruit ziet.

De meeste edities leggen wij op beeld vast. Hier heb je ook een beter idee hoe een dag er bij ons uit ziet.

Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes 👌lekker gegeten .. leuke routes .. 👍op naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door europa. Wij hebben al veel mensen een leuke dag bezorgd. Bekijk onze recensies .

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Daarnaast trekken wij de juiste publiek aan voor onze tours; levensgenieters. Hopelijk zien wij jou ook snel bij onze roadtrips!

DIRECT INSCHRIJVEN!

THE ATMOSPHERE OF A ROAD TRIP
IS CAPTURED ON VIDEO.

22-09-2023
Pic

Aftermovie 3 Day Black Forest Edition

30-05-2021
Pic

Aftermovie The American Dream Edition

15-06-2023
Pic

Aftermovie 5 Days French Alps Edition June 2023

Stay up to date with all our exciting road trips!

We want to make sure you don't miss anything we have to offer. With our newsletter we will send you an email when we have a new event.

Other Events

Perhaps you also like our other events

5 Day Tyrol Edition June 2024

27 June 2024 - 1 July 2024
18:00
Tirol
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in Tyrol

More information

5 Day French Alps Edition June 2024

5 June 2024 - 9 June 2024
18:00
Grenoble
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in the French Alps

More information