Belgische Ardennen Editie 2023Rijd met ons mee door de mooiste stukken van de Ardennen.

Note: Just 2 place(s) available!

Rijd Door De Belgische Ardennen met
30 andere sportwagens

Zondag 26 Maart 2023 - De Belgische Ardennen

Rijd samen met andere unieke (sport)wagens door het hart van de Belgische Ardennen. Op Zondag 26 Maart 2023 rijden wij in een route in de Ardennen van ongeveer 300km. Het verzamelpunt vindt plaats in Zuid-Limburg rondom Maastricht.

Wij zullen met 30/40 sportwagens door de mooiste omgevingen van de Belgische Ardennen rijden. Deze route heeft van alles wat; ruige natuur met beboste heuvels waar rivieren stromen, gemoedelijke dorpen en stadjes met huizen in natuursteen, kastelen, burchten en ruïnes. Het gebied kenmerkt zich door de adembenemende natuur met een gevarieerd landschap. Een spektakel en beleving wat je niet snel zult vergeten dus.

Inschrijven


WAAR WACHT JE NOG OP?

Alleen voor de levensgenieter

Wij zijn FancyCarTours en organiseren rally's door heel europa. Van Nederland tot Kroatië en van Oostenrijk tot Frankrijk. Dit doen wij met passie en vinden wij leuk! Onze organisatie trekt de juiste doelgroep aan; namelijk levensgenieters en mensen die down to earth zijn. Onze deelnemers respecteren elkaar, het maakt niet uit wat voor je auto je rijd. We hebben namelijk allemaal dezelfde passie; auto's en genieten van het leven. Mogen wij jou ook verwelkomen? Schrijf je dan in.


Wat is inbegrepen?

  • Ontvangst met koffie en iets lekkers!
  • Lunch
  • Dag vullende tour in de Belgische Ardennen
  • Rit met 30+ andere sportwagens

  • Foto's van de fotograaf 
  • Begeleiding van ervaren tourgidsen
  • Grote portie gezelligheid
  • Zondag 26 Maart 2023
  • GPX routes + Programmaboek
Schrijf je nu in!


Wij hebben plek voor 30 sportwagens
Reserveer je plek nu!

Deze editie rijden wij in de omgeving van de Belgische Ardennen een route van ongeveer 300km. Een mooi gebied om doorheen te rijden! Ben jij er bij?Maak herinneringen met
andere autoliefhebbers

Een autotour draait niet alleen om het autorijden, maar ook om de gezelligheid!

Alle deelnemers hebben namelijk iets gemeen; liefde voor auto's! Dit schept een band. Wij sluiten elke avond dan ook af met een gezellige borrel.!De sfeer van een roadtrip is op beeld vastgelegd.

Jij kan hier ook een onderdeel van zijn!Het Programma

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes.


Het verzamelpunt vind plaats in Maastricht. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je een stuk heerlijke Limburgse vlaai.

Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Wij rijden door het hart van de Ardennen langs Ardense rivieren, burchten, ruïnes en kastelen. Deze route doet ook tal van pittoreske dorpjes aan in de Ardennen.

Halverwege de rit zullen we een lunch stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten! !

We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen.Een ervaring die je nooit zult vergeten

FancyCarTours is meer dan rijden met sportwagens; echt waar!

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden van de Ardennen. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber!Schrijf je nu in!

Praktische zaken

Heb je nog vragen? Bel ons op 0652368206! Appen mag ook!

We rijden ongeveer 250km / 300km. De tours zijn allemaal dagvullend, dus we gaan sowieso genoeg rijden ;-). Bereid je goed voor

Geen probleem, neem contact met ons op via +31652368206. Appen en bellen mag!

Mooie auto's, de mooiste routes en de leukste mensen! Dit is een beleving wat je niet mag missen!Nog vragen?

Heb je nog vragen? Bel ons op +31652368206, of stuur ons direct een appje via onderstaande button!


Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.