Culinaire Paaseditie 🐰🐣

Touren & Culinair genieten op 4 unieke locaties in Zuid-Limburg.


Note: Just 1 place(s) available!

Culinaire Paaseditie Door Het Bourgondische Zuid-Limburg Met 4 EET-STOPS

Zondag 9 April

De ‘Culinair genieten tour’ is een autotour waar we langs alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland rijden. Geniet tijdens deze rit van de gezellige dorpjes waar je doorheen rijd en de adembenemende uitzichten. Naast de mooie routes geniet je onderweg bij 4 verschillende horecagelegenheden van heerlijke hapjes en drankjes op unieke locaties, uiteraard starten we met een heerlijk Paasontbijt. (Inbegrepen in de tour!) Het ideale dagje uit met Pasen! 

We starten op een unieke locatie met een heerlijk Paasontbijt en rijden deze dag 3 routes van telkens c.a. 1 uur, om vervolgens te genieten van een lekker hapje en drankje op de volgende locatie.

Ontdek nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen met dezelfde passie! Een echte beleving voor de auto/tour liefhebber! Nieuwsgierig? Bekijk hoe onze vorige culinaire edities er uit zagen.

Onze videograaf legt de tours altijd vast op beeld en maakt hier vervolgens toffe aftermovies van, bekijk hier de video's en proef de sfeer. Ben jij een echte levensgenieter? Join us! 

Wij zijn FancyCarTours en organiseren rally's door heel europa. Van Nederland tot Kroatië en van Oostenrijk tot Frankrijk. Dit doen wij met passie en vinden wij leuk! Onze organisatie trekt de juiste doelgroep aan; namelijk levensgenieters en mensen down to earth zijn. Onze deelnemers respecteren elkaar, het maakt niet uit wat voor je auto je rijd. We hebben namelijk allemaal dezelfde passie; auto's en genieten van het leven. Mogen wij jou ook verwelkomen in deze geweldige ervaring? Schrijf je dan in.


Wat is inbegrepen?

  • Luxe Paasontbijt
  • 4 stops met eten + drankje naar keuze
  • Toeren met andere sportauto’s, een echte beleving!
  • Foto's van de fotograaf
  • GPX routes + Programmaboekje
Schrijf je nu in!

Auto's die deelnemen aan de Culinaire Editie

Zie hier een kleine selectie van deelnemers die zich al hebben aangemeld. Sluit jij ook aan?


Het Programma

* Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de routes en eventueel iets afwijken van de eerder genoemde tijden.


Praktische zaken

Heb je nog vragen? Bel ons op 0652368206! Appen mag ook!

Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren door mooiste gebieden van Zuid-Limburg. Daarnaast gaan we vandaag bij maar liefst 4 verschillende restaurants culinair genieten van lekkere hapjes en drankjes! Via de stille WhatsApp-groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Via de e-mail heb je het programma en de routes ontvangen. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. Op de unieke startlocatie beginnen we de dag met een heerlijk Paasontbijt. 

Je hebt de route ingeladen via BikeGPX (of een andere app). De organisatie geeft het startsignaal en gezamenlijk starten we met zo'n 30 sportauto's route deel 1. Wat een beleving! Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met zoveel unieke sportwagens. Je zult je afvragen of al die auto's wel bij elkaar blijven, vaak is dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5/10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen zodat iedereen ook zelf zijn/haar tempo kan bepalen. Wij zorgen door middel van eventuele extra stopjes en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. 

Wij maken een stop bij wederom een unieke locatie met een mooi uitzicht over het heuvelland. Even bijkomen onder het genot van een lekkere lunch en een drankje.

Wij hervatten de route door het Zuid-Limburgse Heuvelland, Geniet van al het moois dat je onderweg ziet. Op de route staat de fotograaf op verschillende plekken klaar om mooie plaatjes te schieten van de deelnemende auto’s.

Tijd voor een korte pauze. We schuiven aan bij een gezellig restaurant voor een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze.

Wij laden de laatste route in die ons via mooie binnendoor wegen naar de eindlocatie brengt.

Wij arriveren bij de eindlocatie waar we samen terug kunnen kijken op een geslaagde en gezellige dag. Hier staat er nog een diner op ons te wachten.Waarom zou ik deelnemen?

FancyCarTours is meer dan alleen rondrijden met sportwagens!

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet leuke nieuwe mensen met dezelfde passie. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!Schrijf je nu in!

Praktische zaken

Heb je nog vragen? Appen of bellen mag natuurlijk ook; 0652368206! 

Geen probleem, indien wij dit tijdig weten kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden en maken wij dit kenbaar bij de restaurants. 

Wij proberen zo veel mogelijk variatie in de hapjes te houden en rekening te houden met wat iedereen lust. Dus ook al ben je geen culinaire fijnproever, dan is deze editie alsnog geschikt voor jou.

Wij rijden met sportauto's, dus er wordt zeker wel sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren, genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid dat is waar het om draait!

Jazeker! Wij controleren de routes vooraf met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel eens drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren. 

Alle auto's zijn toegestaan. En wij zoeken leuke mensen die positief in het leven staan. Dit is meer dan autorijden ;)


THE ATMOSPHERE OF A ROAD TRIP
IS CAPTURED ON VIDEO.

28-11-2021
Pic

Aftermovie Christmas Drive Zuid-Limburg 🎅

15-06-2023
Pic

Aftermovie 5 Days French Alps Edition June 2023

13-02-2022
Pic

Aftermovie Peel & Maas Editie

Stay up to date with all our exciting road trips!

We want to make sure you don't miss anything we have to offer. With our newsletter we will send you an email when we have a new event.

Other Events

Perhaps you also like our other events

5 Day Tyrol Edition June 2024

27 June 2024 - 1 July 2024
18:00
Tirol
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in Tyrol

More information

5 Day French Alps Edition June 2024

5 June 2024 - 9 June 2024
18:00
Grenoble
Multi Day Tour

During this 5-day road trip we drive through the most beautiful places in the French Alps

More information