Haspengouw Bloesemroute April 2023

Haspengouw Bloesemroute Editie


Note: Just 0 place(s) available!

Haspengouw Editie - De Bloesemroute Met Sportwagens

Zondag 30 April 2023 - De Bloesemroute!

In April rijden wij de Haspengouw Editie, ook wel de bloesemroute genoemd. Tijdens deze bloesemroute rijden wij door het unieke Haspengouwse land. Het ene moment rijd je langs een mooie fruitdorpjes zoals Mettekoven, een ander moment rijd je in historisch rijke stadjes zoals Zoutleeuw. We starten de dag bij het stijlvolle vijfsterrenhotel Kasteel van Ordingen voor een luxe ontbijt. Daarna start de route en voert je dwars door tal van pittoreske dorpjes en mooie Haspengouwse decors met kastelen. In de bloesemperiode is deze route helemaal onvergetelijk! Laat je verassen!

Schrijf je nu in!


Het ideale dagje uit als je van autorijden, mooie omgevingen en gezelligheid houdt! 

Alleen voor de levensgenieter

We rijden tijdens deze editie door het mooie Haspengouw (Limburgs België). Ondertussen geniet je van de prachtige natuur, de bloesems, de boomgaarden, en de kastelen. Halverwege de route maken we een stop voor een lekkere lunch.


Wat is inbegrepen?

  • Luxe ontbijt in een 5 sterren hotel (vijfsterrenhotel Kasteel van Ordingen)
  • Lunch
  • Dag vullende tour in omgeving Haspengouw
  • Rit met 20+ andere sportwagens

  • Foto's van de fotograaf 
  • Begeleiding van ervaren tourgidsen
  • Grote portie gezelligheid
  • Zondag 30 April 2023
  • GPX routes + Programmaboek
Schrijf je nu in!


Wij hebben plek voor 20 sportwagens
Reserveer je plek nu!

Deze editie rijden wij in de omgeving van Haspengouw een route van ongeveer 200km. De route voert je dwars door tal van pittoreske kerkdorpen en mooie Haspengouwse decors. De kastelen, kapelletjes en vierkanthoeven ontbreken zeker niet. In de bloesemperiode is deze route helemaal onvergetelijk.


De sfeer van een roadtrip is op beeld vastgelegd.

Jij kan hier ook een onderdeel van zijn!Het Programma

* Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de routes en eventueel iets afwijken van de eerder genoemde tijden. De groei van de bloesems is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren door het Belgische Haspengouw.  Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. We starten de dag bij het stijlvolle vijfsterrenhotel Kasteel van Ordingen met een lekker ontbijt buffet. (Het ontbijt is inclusief in de tour) Via de stille WhatsApp-groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Via de e-mail heb je het programma en de routes ontvangen. 

Na een stevig ontbijt is het tijd om een lekker stukje te gaan rijden! Je hebt de route ingeladen via BikeGPX (of een andere app). De organisatie geeft het startsignaal en gezamenlijk starten we met route deel 1. Wat een beleving! Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met zoveel unieke sportwagens. Je zult je afvragen of al die auto's wel bij elkaar blijven, vaak is dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5/10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen zodat iedereen ook zelf zijn/haar tempo kan bepalen. Wij zorgen door middel van eventuele extra stopjes en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. 

Halverwege de route maken we een stop voor de lunch, even bijkomen en de benen strekken onder het genot van een lekker hapje en drankje. (Lunch is inclusief in de tour). 

Na de lunch starten we met het tweede deel van de route.  Onderweg staat de foto en videograaf klaar op de route om mooie beelden te maken van de auto's en ondertussen geniet je van de prachtige natuur waar we doorheen rijden. We verwachten rond 17:00 te arriveren op de eind locatie waar we met elkaar terug kunnen kijken op een geslaagde en gezellige dag. 

We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen.Een ervaring wat je nooit zult vergeten

FancyCarTours is meer dan rijden met sportwagens; echt waar!

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden van Willemstad. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber!Schrijf je nu in!

Praktische zaken

Heb je nog vragen? Bel ons op +31652368206! Appen mag ook!

We rijden ongeveer 200 km. De tours zijn allemaal dagvullend, dus we gaan sowieso genoeg rijden ;-). Bereid je goed voor

Geen probleem, neem contact met ons op via +31652368206. Appen en bellen mag!

Mooie auto's, de mooiste routes en de leukste mensen! Dit is een beleving wat je niet mag missen!Nog vragen?

Heb je nog vragen? Bel ons op +31652368206, of stuur ons direct een appje via onderstaande button!


Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.


Upcoming editions

Maybe you also like these tours? Signup today!!