Heuvelland Editie 10 Januari 2021

De heuvelland Editie Special Edition

    

Beleef het buitenland in Zuid-Limburg

Op Zondag 6 Juni  2021 hebben wij een speciale editie; een editie met avondeten inbegrepen

De Heuvelland Editie is een roadtrip met sportauto's langs de hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland; één van de mooiste landschappen die we in Nederland kennen. Van nostalgische dorpjes, groene weides en adembenemende panorama's, alles komt aan bod! Geniet tijdens het rijden van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft! Daarnaast zullen wij ook nog een stukje de grens oversteken en een klein stukje door België rijden. 

Deze editie is een speciale editie, en bevat  een 3 gangen menu (inbegrepen bij de prijs) op een unieke locatie. 

    

Een compleet verzorgde tour met alles erop en eraan.

Ben jij een levensgenieter die van mooie auto's en lekker eten houd?

Onze doelgroep zijn echte levensgenieters, die houden van sportief rijden maar ook bewust zijn van de veiligheid en verkeersregels. De gemiddelde leeftijd bij ons ligt rond de 35 jaar.
Naast het sportief rijden houden onze deelnemers van mooie omgevingen en lekker eten. Wij bij FancyCarTours  zijn kritisch en zoeken  altijd naar de juiste lunchlocaties. Rijd jij ook met ons mee?

   Wat is inbegrepen?

 •  Snacks & drinks to go 
 • Lunch 
 • Inclusief 3 gangen menu op een mooie locatie
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Toeren met 30 andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Foto’s van de fotograaf
 • Programmaboekje en GPX routes
Schrijf je nu in!
Bekijk de deelnemers

Een mooie omgeving

Ontdek het buitenland in eigen land. Het heuvelland is een mooi gebied om doorheen te rijden.


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving wat je niet mag vergeten! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levenstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!

Schrijf je nu in!

Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Zuid-Limburg. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je een goodiebag met lekkernijen voor onderweg! 

 • Start Zuid-Limburg route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route komen we door idyllische dorpjes, prachtige natuur en zie je alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland. Geniet van adembenemende uitzichten!

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een stop maken van ±75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd). 

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit door het Heuvelland. We gaan ook nog een klein stukje de grens over om wat mooie wegen in België mee te pakken. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Avondeten/eindpunt

  We rijden gezamenlijk naar de locatie voor het diner. Hier ontvang je een 3-gangen menu en een drankje. Dit is tevens het eindpunt.

  Schrijf je nu in!


Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Een dag vol plezier!

Een dag plezier met andere autoliefhebbers en roadtrippers. Wat wil je nog meer?

Luxe Goodiebag, Uitgebreide Lunch, en een 3-gangen menu inbegrepen.

Een dagje uit zonder zorgen. Tour door de mooiste gebieden compleet verzorgd door ons met lekkernijen en een luxe 3-gangen diner.

Schrijf je nu in!

Stay informed

Do you want to stay informed about the latest editions? Then leave your e-mail address.