Rondje Belgische Kuststreek

Omgeving Panne / Oostende
Vanaf 149,00


Note: Just 4 place(s) available!

Belgische kuststreek met 30 Sportwagens
inclusief 3 eetstops.

Zondag 22 September 2024 | Omgeving De Panne (België)

Wij hebben weer een nieuw evenement;  wij rijden dit keer rondom de Belgische kuststreek. In deze omgeving is het een genot om te rijden langs de kronkelende paden en rustieke wegen. Je begint je reis in De Panne, met zijn uitgestrekte duinen en adembenemende kustlijn. Hier rijden wij langs diverse mooie wegen. Na het rijden in de omgeving van De Panne leidt onze route ons over de grens van Frankrijk, waar we worden begroet door schilderachtige Franse dorpjes en adembenemende landschappen.  Vervolgens rijden we via mooie wegen weer terug richting Nederland. 

Schrijf je nu in!


Belgische Kustlijn Omgeving De Panne, Oostende

Alleen voor de levensgenieter

Deze keer verkennen we het gebied rond De Panne. We hebben voor jullie twee mooie routes uitgestippeld. Dit belooft een ideale dag uit te worden, waarbij je kunt genieten van het prachtige landschap en waarbij we een klein stukje Frankrijk door rijden.


Wat is inbegrepen?

  • 1x Ontvangst met iets lekkers
  • 1x Lunch met met 1 non-alcoholische drankje
  • 1x Diner met 1 non-alcoholische drankje
  • Dag vullende tour omgeving De Panne
  • Rit met 30+ andere sportwagens

  • Foto's van de fotograaf 
  • Nieuwe Routes
  • Grote portie gezelligheid
  • Zondag 22 September 2024
  • GPX routes + Programmaboek
Schrijf je nu in!


Wij hebben plek voor 30 sportwagens
Reserveer je plek nu!

Zorg ervoor dat je je tijdig aanmeldt om teleurstelling te voorkomen. We hebben gemerkt dat veel mensen zich op het laatste moment willen inschrijven, waardoor er geen plek meer beschikbaar is. Reserveer vandaag nog jouw plek om teleurstelling te voorkomen!


Het Programma

* Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de routes en eventueel iets afwijken van de eerder genoemde tijden.

Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. Je ontvangt van ons een drankje + iets lekkers. Via de stille WhatsApp-groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Daarnaast heb je ook nog een mail ontvangen met de overige instructies.

Na een ontvangst is het tijd om een lekker stukje te gaan rijden! Je hebt de route ingeladen via BikeGPX (of een andere app). De organisatie geeft het startsignaal en gezamenlijk starten we met route deel 1. Wat een beleving! Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met zoveel unieke sportwagens. Je zult je afvragen of al die auto's wel bij elkaar blijven, vaak is dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5/10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen zodat iedereen ook zelf zijn/haar tempo kan bepalen. Wij zorgen door middel van eventuele extra stopjes en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. 

Halverwege de route maken we een stop voor de lunch, even bijkomen en de benen strekken onder het genot van een lekker hapje en drankje. (Lunch is inclusief in de tour). 

Na de lunch starten we met het tweede deel van de route.  Onderweg staat de foto en videograaf klaar op de route om mooie beelden te maken van de auto's en ondertussen geniet je van de prachtige natuur waar we doorheen rijden. We verwachten rond 17:00 te arriveren op de eind locatie

We eindigen de rit gezamenlijk op het eindpunt. Hier heb je de kans om samen met andere deelnemers terug te kijken op een dag vol plezier en gezelligheid. Hier staat nog een diner op ons te wachten. Enjoy life...Een ervaring wat je nooit zult vergeten

FancyCarTours is meer dan rijden met sportwagens; echt waar!

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden van de Belgische Kustlijn. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber!Schrijf je nu in!

Praktische zaken

Heb je nog vragen?

Bij inschrijving, meld eventuele voedselallergieën. Geef in de opmerkingen aan om welke allergie het gaat, zodat wij dit kunnen doorgeven aan de restaurants. Het is niet mogelijk om op de dag zelf een voedselallergie door te geven, omdat restaurants zich moeten voorbereiden op het bereiden van gerechten.

We gebruiken sportauto's en rijden dus zeker op een sportieve manier. Dit betekent echter niet dat we aan het racen zijn. Elke verantwoorde weggebruiker begrijpt wanneer er op een sportieve manier gereden kan worden. In gebieden met een snelheidslimiet van 30 kilometer per uur of op wegen met veel wandelaars is sportief rijden onmogelijk. In deze gebieden rijden we rustig en houden we nauwlettend rekening met andere weggebruikers. De meeste deelnemers delen deze instelling, en we verwachten dezelfde houding van jou. Het draait allemaal om ontspannen sportief toeren, genieten van prachtige omgevingen en samen plezier hebben!

Wij stippelen routes uit door ze zelf te rijden. Daarna digitaliseren wij ze. We proberen routes zonder drempels of stoplichten uit te stippelen. Maar dat is niet altijd mogelijk. Als beweerd wordt dat er een route hebben gepland zonder verkeersdrempels in Nederland, klopt dat niet. Hoewel sommige organisaties dit mogelijk wel benadrukken, is het onmogelijk om in landen zoals Nederland een route zonder drempels te plannen. Dat gezegd hebbende, stellen wij onze routes zo op dat we de meest prachtige plekken en trajecten verkennen die beschikbaar zijn op elke locatie. Soms is het nodig om door een woonwijk te rijden om bij een mooie locatie te komen, of moeten we een stukje afsnijden op de snelweg om een schilderachtige route te kunnen rijden.

In principe zijn alle Fancy auto's toegestaan. We stellen geen eisen aan het uiterlijk van je auto. Het is aan jou om te bepalen of je jouw auto als Fancy genoeg beschouwt. Het heeft ook geen zin om een bericht te sturen om te vragen of je kunt deelnemen aan de rit. De beslissing laten we volledig aan jou over.

FCT staat centraal voor het creëren van een ontspannen en plezierige sfeer voor de deelnemers. Onze deelnemers zijn gemiddeld 40 jaar oud. Het zijn niet enkel autoliefhebbers, maar ook levensgenieters die van culinaire ervaringen en adembenemende natuurlijke landschappen houden. De focus ligt niet alleen op snelheid, maar vooral op het genieten van het leven onder het motto 'Enjoy Life'. FCT richt zich op mensen die het leven positief benaderen en een gedeelde passie hebben voor auto's.

Helaas is het bij grote groepsreservering niet mogelijk om van de kaart te bestellen. Dit komt doordat horecagelegenheden moeite hebben met de verwerking van bestellingen op grote schaal. Daarom wordt er altijd gebruik gemaakt van een vast groepsmenu. Heb je een allergie, geef dit dan door bij de inschrijving in het commentaar veld.


THE ATMOSPHERE OF A ROAD TRIP
IS CAPTURED ON VIDEO.

15-06-2023
Pic

Aftermovie 5 Days French Alps Edition June 2023

15-06-2023
Pic

Aftermovie 5 Days French Alps Edition June 2023

30-04-2023
Pic

Aftermovie Haspengouw Bloesemroute

Stay up to date with all our exciting road trips!

We want to make sure you don't miss anything we have to offer. With our newsletter we will send you an email when we have a new event.

Other Events

Perhaps you also like our other events